Prova vingarna

Posted by alte on okt 25th, 2009
2009
okt 25

Ett sätt att bättre på sin ekonomi är att se över vilka saker man kan göra sig av med och sälja till andra. Tjänster som Blocket och Tradera är enkla att använda och en bra kanal att få in intäkter på vid försäljning.
Det man kanske skall titta lite på i det sammanhanget är vad Skattemyndigheten har för instruktioner avseende den typen av försäljning. Finns en del instruktioner här på att sälja via Internet.

Om man skalar upp den här typen av försäljning till att bli av mer regelbunden karaktär som exempelvis att börja sälja barnkläder eller utrustning för flugfiske kan det vara aktuellt att skaffa sig någon from av plattform att utgå ifrån som en webbshop. Nu är iof näthandel ett område där konkurrensen är mycket hård och det finns i de flesta fall ett antal andra aktörer som verkar inom precis samma område. Det man då behöver titta lite på är hur man skall bete sig för att optimera hemsidan via det som kallas för sökmotoroptimering.
I de flesta fall brukar det kunna ge resultat inom några månader. Man kanske inte alltid skall gå på de orden som har den allra största konkurrensen. I stället kan det vara lönt att titta lite på de ord som konkurrenterna inte bryr sig så mycket om. I en hel del fall kommer man upptäcka att de faktiskt kan ge en hel del även om det från början inte ser ut så.

Comments are closed.