Och nu

Posted by alte on nov 9th, 2011
2011
nov 9

närmar sig julen med stormsteg. Förhoppningsvis dock inte med samma storm som vi kunde se fram mot i vintras när det gällde snö och kyla. Men bortsett från det så är det dags att fundera lite på lämpliga saker att ge bort. Ett tips kan vara att ge bort det där som mottagaren själv kan skapa något av. Så beställ lite smyckesdelar som pärlor och slå in i ett paket så kan mottagaren själv skapa något efter eget huvud.

  • Presenter
  • Kommentarer inaktiverade för Och nu

Förslag

Posted by alte on jul 30th, 2011
2011
jul 30

att hitta förslag på presenter är inte alltid det lättaste. Framför allt inte till de som till synes verkar ha allt. För den som är intresserad av resor och att fördjupa sig i ett land kan man alltid titta bland utbudet av språkresor och se om det kan finnas något lämpligt där. Lite dyrt kanske men ett alternativ är det trots allt. Annars kan man leta upp någon webbplats typ denna för att se om man hittar en lämplig present.

  • Presenter
  • Kommentarer inaktiverade för Förslag

Val

Posted by alte on maj 13th, 2010
2010
maj 13

av presenter till någon har blivit både enklare och svårare på ett sätt. Med alla möjligheter att handla exempelvis kläder online och allt annat som finns på nätet är det enklare att hitta skilda saker att ge bort. Problemet ligger förstås fortfarande i att välja något som uppskattas av mottagaren. Om man är lite förutseende kan man ge bort något som man själv kan uppskatta också. Exempelvis en romantisk weekend för två är ett bra val. Då skänker man glädje både för sig själv och den som får presenten.

  • Presenter
  • Kommentarer inaktiverade för Val

Next »