livsstil

Posted by alte on jul 21st, 2021
2021
jul 21

At vi bærer ure på armen i dagens Danmark, går sjovt nok tilbage til første verdenskrig. Dengang kom officererne nemlig på at man kunne spare tid ved at have uret synligt på armen, i stedet for, som tidligere, i lommen. Armbåndsure betød at man kunne anvende den anden hånd til at telegrafere samtidig med at man kunne holde et øje med tiden.

I dag er uret for mange mennesker mere end en måde at holde styr på tiden. De fleste vælger et flot design der passer deres smag og livsstil, og med armbåndsure i alle prisklasser er uret for mange et kært eje. Et ur af høj kvalitet kan holde i mange år og kan være værd et reparere igen og igen.

Med udbredelsen af smartphones er visse gået bort fra at bære armbåndsur da de i stedet anvender mobiltelefonens ur. Det betyder dog at man skal have hånden i lommen eller tasken hver gang man skal tjekke tiden, og det kan også indebære at telefonen skal oplades med strøm lidt oftere. De fleste armbåndsure er drevet af batterier som sjældent skal udskiftes. Det er utrolig praktisk at slippe for at skulle oplade uret dagligt og ikke behøve havne i problemer hvis man glemmer at få det gjort.

  • dk
  • Kommentarer inaktiverade för livsstil

Comments are closed.